perjantai 21. toukokuuta 2010

Back to nature!


Olen aina viihtynyt kesäisin maalla, mutta nyt kolmekymppisenä hommaan on tulossa ihan uusia sävyjä. Huomaan viettäväni kaikki päivät ulkona, kupsuttelen ja suunnittelen puutarhaa, enkä väsy seuraamaan, miten luonto muuttuu yhdenkin viikon aikana. Eilen ihailin maisemia ylhäällä harjun näköalapenkillä ja olin aivan myyty peilityynille, vähän usvaisille järville ja kaikille kymmenille luonnon vihreille sävyille ♥

Vihreästä en voi saada tarpeekseni myöskään kosmetiikassa. Käytän kyllä paljon muutakin kosmetiikkaa, mutta luomujutuista tulee aina jotenkin erityisen raikas ja hyvä fiilis.
Uusin tuttavuus on Latviasta tuleva Mádara -luomusarja. Tapasin nuoren naisen eco-sarjan takana pari viikkoa sitten ja juttelin Lotten kanssa pitkät pätkät. Ajatus uudenlaisen luomusarjan luomiseen oli lähtenyt liikkeelle sen jälkeen, kun Lotte oli huomannut että tavallinen kosmetiikka ärsyttää hänen ihoaan. Todella tyylikkäästi brändätty ja pakattu sarja sisältää siis ainoastaan luomuviljeltyjä ainesosia.

Itse olen aivan koukussa hienostuneen kultaisen hohdon jälkeensä jättävään vartalovoiteeseen. Nyt kun on kiire saada väriä vartaloon, voide korostaa ihanasti sitäkin vähää, mitä auringossa on ehtinyt tarttua :)

Toinen luomukosmetiikkajuttu, jota ilman en voi tällä hetkellä elää, ovat Jurliquen kasvosuihkeet. Itselläni niistä löytyy nyt puhdistava sitruunavesi, tasapainottava ruusuvesi sekä yöksi suihkuteltava, elvyttävä yrttimix. Rauhottava kamomillasuihke ja kosteuttava laventelisuihke kutkuttaisivat myös, joka kerran kun hipelöin sarjan tuotteita Stokkan hyllyssä..

Suihkin kasvovesiä ensimmäisenä aamulla, kun olen pessyt kasvot, ja tuntuu että vasta sitten todella herään. Päivisin suihkuttelen niitä meikin päälle freesaamaan oloa, mutta myös meikkiä. Kasvot näyttävät oikeasti sen jälkeen todella raikkailta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti