perjantai 9. huhtikuuta 2010

Pilvenpiirtäjäkorkoja ja Loubityttöjä


Olen täysin Minna Tervon Huimaavat korot -kirjan lumoissa. Korkokenkien maailma on paitsi kaunis, myös käsittämättömän kiehtova. Tervo kertoo mm. yksityiskohtaisesti, miten siinä missä suomalaiset naiset vaihtavat talveksi käytännöllisen korottomiin saappaisiin, newyorkilaiset pitävät kiinni kotoistaan ja hoippuvat jäisillä kaduilla henkensäkaupalla hulppean korkeissa korkosaappaissa tai -nilkkureissa. Louboutin-tyttöjä Tervo kommentoi näin:

"Loubitytöt ovat pääsääntöisesti valkoihoisia. He ovat laihoja ja heillä on vaaleat tai vaalennetut hiukset, ranteessa Chanelin J12 -kello valkoisella rannekkeella, timantteja sormissa ja merkkikäsilaukussa jatkuvasti hälyyttävä iPhone. Miten he rakastavatkaan vetää merkkifarkkujensa lahkeet ylös ja kävellä keikistellen korkeat Louboutin-korot tikkusääriensä jatkona peilin eteen ja takaisin sohvalle! -- Tavallisimmin Loubitytöt tulevat miestensä kanssa ostoksille eivätkä itse maksa kenkiään."

Luoja, että kaipaan New Yorkin tavaratalojen kenkäosastojen upottavia sohvia ja henkilökohtaisia kenkämyyjiä, erityisesti Bergdorf Goodmanin Raymondia, joka oli niin kärsivällinen, silloin kun ostin omat ensimmäiset Louboutinini.

Ja vielä yksi lempisitaattini Sinkkuelämän Carrielta meille, jotka maksamme Louboutinimme ihan ikiomalla muovikortillamme:
It's really hard to walk in a single woman's shoes - that's why you sometimes need really special shoes!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti