tiistai 20. huhtikuuta 2010

Pala Pariisia Helsinkiin -kiitos!

Huomiselle aiottu Pariisin-matka sitten peruuntui...... Pettymys on oletettavastikin i s o, mutta jotenkin tästä on selvittävä. Aion tuoda niin paljon Pariisia arkeeni, kuin mahdollista!

Tässä lista muutamista nopeasti mieleen tulevista asioista:

- Voi pukeutua mustaan, valkoiseen ja muihin askeettisiin perusväreihin, väljän mukaviin vaatteisiin ja asustaa kokonaisuuden ripauksella Chanelia.

- Croisantin voi hakea viereisestä leipomossa ja kotona voi juoda aamukahvin ikkunat auki sisäpihalle, samalla kun spotifysta soi Piaf tai Françoise Hardy. Tai vaihtoehtoisesti voi lähteä aamiaiselle Tin Tin Tangon terassille.

- Macaroneseja voi syödä myös kävellessään pitkin Bulevardia. Samalla voi poiketa Nina'sille tai Gaudeteen hypistelemään ranskalaisia vaatteita ja kenkiä.

- Voi ostaa tuoreita kukkia ja kantaa ne kotiin huolettomasti kainalossa.

- Illaksi voi varata pöydän bistromaiseen kortteliravintolaan, vaikkapa Elviiraan tai Kuurnaan.

- Punaviinilasillinen Helsingin pariisilaisimmassa baarissa Maxillissa maistuu myös.

- Pique-niquelle - jonka voi kattaa tarvittaessa vaikka keskelle olohuonetta - haen ranskalaiset juustot Hakaniemen hallin Lentävästä lehmästä ja nappan kyytipojaksi pullon Pinot Noiria sekä rapean patongin, eh voilà!

Muita ranskalaisia ehdotuksia, otetaan mieluusti vastaan!!

2 kommenttia:

  1. Miten ihanan ekologinen tapa matkustaa! Vaikka aitoa pariisilaista tunnelmaa ei tietenkään feikki-loma päihitä, niin pitäisi harrastaa enemmänkin :] Kotikadussakin muistaakseni viime kerralla lomailtiin tuomalla kylpylä kotiin ;)

    VastaaPoista
  2. Totta! Seuraavaks vaikka New Yorkiin sitä kautta Toskanaan ja sitten mieluiten jo jonnekin hiekkarannalle :)

    VastaaPoista