lauantai 24. huhtikuuta 2010

Koti kukkii

Tämä kuva on muuten Sofia Coppolan työpöydästä.Kukkainnostukseni ei rajoitu pelkästään pukeutumiseen, vaan on levinnyt myös sisustukseen.

Aloitin aamun selaamalla lukemattomia lehtiä ja sain suorastaan sätkyn, kun näin Koti&Keittiö -lehden seuraavan numeron mainoksen, jossa oli lupiineista, sireeneistä ja koiranputkista koottu kukkakimppu. Ihan kohta niitä voi kerätä itsekin!!

Olen aina rakastanut eniten juuri alkukesän kukkia ja tänä vuonna päätän nauttia jokaisesta sireenin nuuhkauksesta ja lupiinirinteen näkemisestä vielä pikkuisen enemmän!

Olen varovaisesti aloittanut kukkaprinttien tuomisen musta-harmaa-valkoiseen kotiini.

Laura Ashelyn haalean turkoosi, krysanteemeilla kuvitettu kangaspala löytyi pari viikkoa sitten Eurokankaan palakorista, enkä vaan voinut vastustaa sitä. En ihan vieläkään ole varma, mikä sen lopullinen paikka on, mutta tällä hetkellä se keväistää sohvaa.

Harkinnassa on myös kukallisen tapetin sovittaminen jollekin seinälle.
Nyt odottelen Jade Jaggerin Indiskalle suunnittelemaa kokoelmaa, jossa on sekä vaatteita että sisustusta. Kauppoihin kokoelma tulee 12. toukokuuta. Rakastuin pressitilaisuudessa näkemiini ruusuvateihin, jotka on ehkä pakko hankkia kaikissa kolmessa värissä! En ole ihan vielä varma niidenkään käyttötarkoituksesta, mutta ainakin ne ovat sellaisia hyvän mielen -sisustusjuttuja, joilla on ihanaa ympäröidä itsensä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti