maanantai 26. huhtikuuta 2010

Beige bag lady


Viime kesänä en ostanut uutta kesälaukkua ja kesälaukun hankkiminen on sentään ihanan vapauttava kokemus - jotain ihan muuta kuin mustaa! Nyt siis vilkuilen ennen kaikkea beigejä laukkuja, paitsi sitä Chanelia, josta jo aiemmin bloggailin, niin monia muitakin.

Fendin Peek A Boo -laukku on järjettömän ihana! Roikutan usein muitakin kasseja, joko läppä auki tai toinen olkahihna alhaalla, niin tämän laukun kohdalla se ei edes olisi mikään ongelma, vaan suorastaan suotavaa :) Mutta koska Peek A Booiden hinnat alkavat aika usein kakkosella, on se laukun kohdalla i s o kynnys, jota en ole vielä ylittänyt.

Ikirakkauteni Balenciaga! Mutta niitä on vuosien mittaan tullut hankittua jo kolme ja toisaalta haaveilen seuraavasta Balesta eniten tummanruskeana. Mutta saahan sitä aina ihastella :)Sitten olisi tietenkin Givenchyn Nightingale. Eniten käyttöä tälläkin klassikolla olisi tietenkin mustana, mutta mitä jos ei olisi aina niin ennalta-arvattava, varman päälle -pelaaja?
Hassumpi ei ole Chloen Marcie-laukkukaan. Pitäisi vaan päästä testaamaan, että painaako laukku itsessään yhtä paljon kuin Chloet yleensä. Sitä kun tulee muutenkin raahattua käsivarrellaan päivän mittaan aika painavaa kuormaa, ei kassi - kesäkassista puhumattakaan - saisi olla loputtoman raskas.

Kas tässäpä pulma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti