maanantai 12. huhtikuuta 2010

Aikuisten paperinukkeleikkejä
Hurahdin viikonloppuna totaalisesti Polyvore-sivustoon. Olin joskus aiemminkin eksynyt sivuille, mutta en ilmeisestikään ollut aikaisemmin tajunnut niiden loputtomia mahdollisuuksia! Mutta se asia tuli nyt muutaman pitkäksi venähtäneen session aikana korjattua ;)

Pienenä nimittäin rakastin piirtää paperinukkeja ja muistan äidin joskus laskeneen lempinukkeni vaatteiden ja asusteiden määräksi sellaiset mukavat 350! No mutta siis; Polyvoressa voi leikkiä paperinukkeleikkejä ihan oikeilla vaatteilla! Voi tehdä joko itse inspiroivia kokonaisuuksia tai katsoa toisten tekemiä. Ja jokaista vaatekappaletta klikkaamalla pääsee suoraan kauppaan, josta sen voi ostaa! Yhtäaikaa mieletöntä mutta kieltämättä myös aika raastavaa, koska monet asiat alkavat näyttämään aika kivoilta :)

Itse keräsin sivuilta vinkkejä omien vaatteiden asustamiseen sekä poimin uusia must-have -juttuja. Raitamekoille, pikkumustalle ja Missonin-biksuille löytyi kaikkea kivaa oheisasustusta ja ostoslistalle päätyivät mm. YSL:n canvaskassi, Lanvinin ballerinat, ruskeat gladiaattorikorkkarit ja avainriipus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti