lauantai 13. maaliskuuta 2010

Tryffelinälkään



Tarkoituksena on kokeilla ensimmäistä kertaa itse tehtyä tryffelipastaa. Toivottavasti Sienasta kuljetettu tryffeli on vielä hengissään, mutta ainakin Setaron pastan pitäisi olla hyvää.

Kyytipojaksi on portugalilaista Douron laakson luomupunaviiniä. Vähän aikaa sitten viimeistelemäni artikkelin jälkeen alan kallistua vahvasti luomuviinien puolelle, ainakin arkikäytössä. Nautin flavonoidini ehdottomasti mieluummin ilman x määrää kemikaalijäämiä. On vain ollut vaikeuksia löytää hyvää luomuviiniä. Tämä on kokeilussa ensimmäistä kertaa. Toivotaan siis parasta.

Ja vaikka kaikki muu menisi pieleen, Chjokon suklaat eivät petä koskaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti