maanantai 1. maaliskuuta 2010

Survival kit kohti kevätjuttuja

Väriä! En saanut Nicky Hiltonin kuvan nähtyäni mielestäni, miten raikkaalta peruspunainen sateenvarjo voi näyttää ankeammassakin säässä, joten kävin ostamassa sellaisen. Ja poikkeuksellisesti käsilaukkukoossa, vaikka periaatteessa vastustan tynkäsateenvarjoja - koska rakastan Cherbourgin sateenvarjot -elokuvaa, eikä tynkävarjo oli kovin Cherbourg... Mutta näin ostos oli myös helpompi perustella, koska pitkävartisia sateenvarjoja on jo vähän joka lähtöön. Ja toisaalta, joskus se sade voi yllättää todella huonolla hetkellä ja silloin on kiitollinen mistä tahansa räppänästä.

Printtejä! Mikä siinä onkin, että talvella tuntuu luontevammalta käyttää yksivärisiä vaatteita ja printtejä säästelee kevääseen? No nyt ne on aika kaivaa esille ja yhdistää menneen talven lumien (jossain vaiheessa ne ovat menneitä) kunniaksi villamyssyyn.

Farkkushortsit! Löysin elämäni tai ainakin ensi kesän farkkushortsit pitkien etsintöjen jälkeen (huom. myös Ultra Bra kuuluu jokaiseen kunnon kevääseen). Mikään ei estä käyttämästä niitä jo nyt, kunhan alla on riittävä lukema denierejä.

Valkoiset helmat! Denierlukemat pätevät myös valkoisiin hameenhelmoihin.
Kun nahkarotsin vetoketjun voi jättää auki ja jalat eivät kastu korkokengissä, tietää kesän olevan jo lähellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti