keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Edustusvaimot ja -tyttöystävät top 4


Harmi, etten onnistunut löytämään Victoriasta ja Davidista tuoreempaa kuvaa, missä Victoria olisi ollut viimeisimmän kauneusleikkauksen jälkeen vähän luonnollisemmassa povikoossa. Mutta hyvä näinkin. Eihän siitä pääse mihinkään, että rouva Beckham on - nykyisin - lähes poikkeuksetta pukeutunut tyrmäävän tyylikkäästi.

Carla Bruni on pitänyt presidentin vaimon edustustehtävissäkin kiinni omasta sensuellin luonnollisesta ranskattaren tyylistään. Simppeli, vartaloa hipova tummanvihreä iltapuku oli loistovalinta tanttamuotia vastaan. Harmi vain, että parin pituuseron vuoksi Carla joutuu suosimaan matalia korkoja.

Michelle Obama taas on tehnyt USA:n First Lady -tyyliin, sen minkä Carla Ranskassa. Michelle on hyvä esimerkki siitä, että ei tarvitse olla mallin mitoissa näyttääkseen huippumuodikkaalta. Tärkeintä on valita carderoobiin raikkaita suunnittelijoita ja palkata tyylin tajuava stailisti.

Mika Häkkisen tyttöystävä Marketa Kramatova yllätti minut täysin tuossa viimeksi bongaamassani kuvassa. Pari näyttää positiivisessa mielessä todella kosmopoliitilta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti