torstai 11. helmikuuta 2010

Vaatekaappihaaveita


Nicky Hiltonin pukeutumishuoneessa tykkään lasisista vaatekaapeista ja kotoisasta mustan ja vaalean yhdistelmästä.


Maria Carey'n vaatehuoneessa viehättä, noh, volyymi!! Ja tietenkin se miten väljästi ja järjestelmällisesti kaikki on sijoiteltu.

Carrien vaatekaappi on klassikko. Harmaa on kaunis taustaväri värikkäille vaatteille ja kokonaisuus näyttää jo muutenkin siltä, että tuollaisen voisi joskus saadakin.

Tämä taas on kuin iso korurasia! Jos olisin mies, yllättäisin tyttöystäväni joskus tällaisella vaikkapa synttärilahjaksi.

Niin, miksipä ei esimerkiksi äkkiseltään huoneiston olohuoneeksi ajateltua huonetta voisi muuttaa pukeutumishuoneeksi. Kukin elämänsä mukaan - onko kotonaan oleksellakseen vai pukeutuakseen :)


Näissä pidän selkeydestä ja väreistä. Ja tuo alempi kuva alkaa olla jo lähellä todellisuuttani. Nyt olen ihan oikeasti harkitsemassa eteisessä olevan vaatekaapiston uusimista. Yksinkertaisesti siksi, että vaatteet eivät mahdu enää sisälle ja ovet pullistelevat auki. Lisäksi kolmemetrinen huonekorkeus on suurilta osin hyödyntämättä.

Olisi ihanaa saada kaikki vaatekaappien päälle pinotut kenkälaatikot kaappiin, Diorin paperipusseihin pakatut alusvaatteet ja sukat omiin laatikoihinsa, hatturasiaan sullotut vyöt roikkumaan kätevästi ja koreihin upotetut huivit siisteihin pinoihin. Puhumattakaan siitä, että vaatteet voisivat roikkua henkareissa sen verran väljästi, ettei niitä tarvitsisi silittää joka kerran erikseen.

Kaappeja vastapäätä on hakusessa antiikkilipasto ja sellainen pukeutumishuonehenkinen pehmustettu tuoli ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti