maanantai 22. helmikuuta 2010

Täydellinen pikkumusta etsii elämänsä pikkupunaistaLauantainen shoppailureissu oli antoisa. Raportoin keväisistä must-löydöistä lähipäivinä enemmän.

Illalla olin lähes täydellisen onnellinen Falken raidallisissa pitsisukissa ja tuossa uudessa Tara Jarmonin pikkumustassa, mustassa ja vekittömässä versiosta siitä Marilyn Monroen kuuluisasta valkoisesta.

Vaikka mekon hinta kirpaisi budjettia, olimme sekä minä, myyjä sekä shoppailuseurana ollut äiti kaikki samaa mieltä siitä, että en voi olla ottamattakaan elämäni pikkumustaa ja että se maksaa joka euron takaisin käytössä.

Materiaali oli laadukasta ja kevyttä, kuin toinen iho! Myyjän mukaan rypistymättömän mekon voi huoletta pestä vaikka hotellin lavuaarissa, joten heti kaksi hyvää syytä lisää: a) luotettava matkakumppani b) säästöt jatkuvissa pesulalaskuissa.

Lisäksi mekon malli on ajaton, myös vuodenajaton, ja se on helppo muuttaa kengillä ja asusteilla joko arkiasuksi, juhlakelpoiseksi tai pettämättömäksi bilemekoksi. Keksin mekolle helposti jo kymmenen erilaista käyttötarkoitusta, eikä niille jaettuna 21 euroa kertanautinnosta ole edes kovin paljon :) sillä hinnalla on tullut tuhottua usemmatkin yhden illan stay upit ja sukkahousut.

Mutta kaikkein parasta mekossa on yksinoikeutetusti se, että se on päällä täydellinen!
Ja siitä tunteesta tarttui hyvä fiilis koko illaksi. Falketkin onneksi pysyivät ehjinä!

Mutta se, mistä tämä kaikki tuli mieleeni oli punainen kirjekuorilaukku, tai lähinnä sen puuttuminen. Voi miten tumma asuni olisikaan kaivannut sellaista! Etsinnät alkavat nyt ja hyviä vinkkejä otetaan vastaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti