keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Helsingin henkinen spa-kotiParin viime viikon aikana olen viettänyt ihania tunteja Helsingin uusimmassa spassa ja
Siluetti Spasta on tullut uusi lempi-spani.

Miljöö on rauhallisen ylellinen, eikä spa-tunnelmaa haeta vain parilla lotus-asetelmalla ja tuoksukynttilällä, vaan jokainen yksityiskohta on materiaaleja ja tilaratkaisuja myöden hyvällä maulla ja laadukkaasti toteutettu.

Lehdistötilaisuuden lisäksi olen käynyt Spassa testaamassa yhden vartalohoidon ja kasvohoidon. Asiakaspalvelu on hienostuneen huomaavaista. Spa-kokemus alkaa heti hämyisän rauhoittavasta aulatilasta ja henkilökunnasta, joka saa pienillä eleillä - takin auttamisella naulakkoon, luontevalla teititittelyllä ja kupillisella kuumaa cappucinoa - olon tuntumaan tervetulleelta ja tärkeältä. Hoidot toteutettiin ammattitaitoisesti ja kiireettömästi, suitessa voisi viettää vaikka puoli päivää! Rakastuin myös niissä käytettyyn Pevonia -kosmetiikkasarjaan.

Siluetti Spassa toteutuu myös kehon ja kauneuden kokonaisvaltainen hoitaminen, johon ainakin itse uskon. Siluetti spassa on saatavilla lääkäreiden ohjaamia terveyspalveluita ja mm. gynekologin vastaanotto! Olen jo odotellutkin, että milloin Helsinkiin saadaan tyylikkäästi sisustettuja yksityislääkäriasemia, joista puuttuu se kylmä sairaalaamaisuus. Omat vuosikäyntini siirtyvät tästä päivästä alkaen Siluetti Spahan, jos se vain on vakuutusyhtiölle ok..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti