keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Alelöytöjä ja selityksiä

En ole varsinaisesti Ale-ihminen, mutta harvoin maltan täysin pysyä sieltä poiskaan. Tässä kootut syyt ja selitykset:


1) Ihanat yö- ja aamuvaatteet. Sinkkuelämässä Carriella oli aina ihania, persoonallisia ja muodikkaita yövaatteita. Itse vannon yöpaidoissa Calvin Kleinin spagettiolkaimisten yöpaitojen nimeen, koska leikkaus on niin super ja materiaali upea.

Aamutakkitilanteeni taas on ollut surkea, vain yksi meleeratun harmaa, hupullinen trikooversio. Sellainen East Coast cosy -henkinen. Olen jo pitkään halunnut jotain ohutta ja ranskalaista ja eilen tämä nudesävyinen, Sonja Rykiel for HM sattui eteeni. Hinta oli pudonnut 59 eurosta 19 euroon, enkä yksinkertaisesti voinut jättää sensuellia silkkihursua rekkiin.

2) Python laukut. Jokaisella naisella pitäisi olla sellainen. Omat aitoni ovat pari pikkuista Sergio Rossin iltalaukkua, materiaali kun sattuu olemaan aika arvokasta ja isot laukut maksavat pienen omaisuuden.. Tämä yksilö löytyi Mangosta (!) Periaatteenani on olla ostamatta halppislaukkuja tiukassakaan rahatilanteessa, mutta tiukat tilanteet näköjään ovat asia erikseen.

Olin liikenteessä valkoisen Balenciagani kanssa ja huomasin päivänvalossa, että yritykseni paikkailla laukun kerman valkoista väriä valkoisella nahkamaalilla olivat surkean epäonnistuneita ja laikukkaita. Laukku oli pakko tunkea paniikissa Stokkan loksuun ja jatkaa matkaa pelkän lompakon kanssa. Olo oli kuitenkin yksinkertaisesti kestämättömän alaston ilman käsilaukkua, että hätäpäissäni ostin käsipuoleeni tämän feikki-python -toten. Hinta 14€ ei ollut paha ja laukku toimii ihan loistavasti perusshopperina. Tyyli muistuttaa lisäksi ihanasta Amerikan tädistämme, Hilmasta.

3) Ruskeat nahkanilkkurit. Olen metsästänyt niitä koko syksyn. Nimen omaan nauhoitettuina versioina. Mustat nauhanilkkurit ovat kun ovat muuhun tyyliini nähden toivottoman gootit. Dieselin alesta nämä herkut lähtivät mukaan puoleen hintaan 90 eurolla. Pohja on nahkaa, lesti napakka ja korko erittäin käveltävä. Tosin korkolappu on käytävä vaihtamaan vähemmän liukkaaksi.

2 kommenttia:

  1. Oih,löytyisköhän noita aamutakkeja vielä perjantaina? Tosin mahtaakohan istua mun kotiäiti-imagoon...

    VastaaPoista
  2. Niitä oli Aleksin HM:llä eilen tosi monta jäljellä, mikä on vähän outoa, koska takki on on oikeesti aika ihana :)

    mut tottakai sopii, oot sitten sellanen pariisilaishenkinen äiti :)

    VastaaPoista