tiistai 8. joulukuuta 2009

Minun linnanjuhlani
Katselimme poikaystävän kanssa linnanjuhlia, ja jonkun aikaa tyrmääviä arvioitani kuunneltuaan hän kysäisi, että mitä itse olisit tänä vuonna laittanut päälle. Ehkä maailman vaikein kysymys!! Vastasin epämääräisesti muotiin viitaten, että todennäköisesti jotain vaaleaa ja runsashelmaista. Asia jäi vaivaamaan sen verran, että piti googlattaa muutama suuntaa-antava vaihtoehto.

Kaikkia kiinnostavan näköisiä iltapukuja yhdistää vaalea väri, olkaimettomuus tai mieluiten yksiolkaimisuus sekä kapea, mutta helmasta runsas siluetti.

Koruiksi valitsisin kaulaan vintagea - erittäin näyttävää sellaista. Unelmien laukku olisi tänä vuonna ehkä Bottega Venetan Knot ja jalkoihin unelmassani sujahtaisivat täydellisesti istuvat Jimmy Choot tai Louboutinit.

3 kommenttia:

  1. Ootko nähnyt sen yhden Tiia Vanhatapion sellasen ihanan cocktail-mekon... Se on aivan mieletön, kuolasin sitä jo Muotimessuilla ja tänään Stockmannilla, (yritin googlailla mut en löytänyt) sellanen beige harsomekko missä joku rusetti siinä olkaimessa tms..........

    VastaaPoista
  2. Pitää selkeesti käydä tsekkaamassa mekko Stockalla, koska nähtävästi multa on mennyt ohi jotain mieletöntä :)

    VastaaPoista