keskiviikko 30. joulukuuta 2009

Matkakuumetta MeksikoonNyt on se aika vuodesta kun lehdet täyttyvät käsittämättömän ihanista matkakohteista (mm. Harper's Bazaarin Travel Guide 2010) ja talviset muotieditoriaalit vaihtuvat ylellisen joutilaisiin cruising-mallistojen esittelyyn. Parempaa nojatuolimatkailua en tiedä! ♥

Poikaystäväni onnistui myös joululahjakirjallaan, Great Yoga Retreats, lietsomaan jo ennestään suurehkoa joogahuumaani. Kirja on täynnä eri puolilla maailmaa sijaitsevia, mitä ihanimpia joogaparatiiseja, joista taatusti jokaisesta palaisi takaisin sisäistä rauhaa huokuvan seestyneenä, ruskettuneena, detoxaantuneena ja superjäntevänä.

Jos saisin valita nyt yhden, pakkaisin matkalaukkuni Meksikossa sijaitsevaan Haramara Retreatiin. Meksikon valintaa vahvisti myös L'Officielin matkamuotijutun Acapulco-uimapukukokonaisuus, joka ylitti kitschimmät malibut, são paulot ja honolulut.

Joogaparatiisiin pakkaisin treenivaatteiden lisäksi ehkä tuon Guccin sinisen uimapuvun sijaan omat Missonin biksut, pari valkoista puuvillatunikaa, DVF:n pitkän sifonkimekon (jolle en ole vieläkään keksinyt käyttöä), Havaianasit, kasan rannerenkaita, YSL:n vaaleanruskeat aurinkolasit, muutaman huivin, Vanessa Brunon rantakassin, tai jos voisin valita kaikista maailman rantakasseista, ottaisin tuon YSL:n canvas-laukun.

ja vege-kynttiläillallisia varten pukisin unelmieni jooga-lomalla tämän Moschinon pitkän silkkimekon ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti