maanantai 21. joulukuuta 2009

Kohti Carrie -kiharoitaVihdoin perjantaina sain perusteellisen johdatuksen Ghd-kiharoihin Siskolta. Ymmärrän nyt että pitää kiepsauttaa raudat, ei hiussuortuvaa, ja vetää raudat napakasti hiusten läpi koko matkan - ja lopussa vasta pieni lisäkiepsautus. Kaiken a ja o on viimeistellä kihara asentoonsa kevyesti puristamalla ja pöyhäisemällä.

Helpolta kuulostaa, mutta aloitellessa sotkeudun edelleen koko ajan tukkaani ja sählään käsien kanssa petollisen peilikuvan takia. Pari kiharamutkaa on kuvassa ehkä omaa käsialaa, tästä kiharapilvestä on kuitenkin kiittäminen Siskoa!

Viikonloppuna vein äidille tuliaisiksi hänen toivomansa Remingtonin miniraudat ja harjoittelin lisää. Kyllähän sitä toiselle kieputtaa vaikka mitä, mutta katsotaan miten onnistun tänään oman tukan kanssa. Kiharoissa ihanaa oli nimittäin myös se, että perjantain jälkeen kampaus on pysynyt kuohkeana ja taipuisana ilman pesuja ja laittamista (vaikka kävin eilen jopa joogassa ((tosin en hotissa, vaan tavallisessa astangassa))), mikä on henkilökohtainen ennätykseni :)

1 kommentti: