torstai 31. joulukuuta 2009

Happy New Year!
Ajattelin jo eilen näitä kuvia paitsi tietenkin tyyliltään ihanan kimaltavan ja kuplivan inspiroivina, mutta niille laittamani järjestyksen perustella myös väistämättä tarinana. Hassua. Eilen aamulla ajattelin - tietenkin - että jonkun muun tarinana tai sellaisena tarinana, mitä nyt elämässä ja elokuvissa aika monelle on käynyt - minullekin, monesti - ja käy. Jopa hiukan rappioromantiikkaa ja romantiikan rappiota "ihannoiden". Sillä tavalla, niin kuin nyt fiktiossa, vaikkapa elokuvaa tai kirjaa tai kuvasarjaa tehdessä, on varaa tehdä - vaikka ei siis oikeasti ihannoisi huonosti päättyviä rakkaustarinoita, saati todellakaan toivoisi niitä omaan elämäänsä.

No, ironista kyllä, tästä kuvasarjasta tuli eilen omalla kohdallani kaikkea muuta kuin fiktiota. Tosin illan teema oli enemmän 60-luvun iskelmä ja Carola Korjaamon We Love Helsinki -tanssien merkeissä kuin Kate Moss, Manhattan ja vaikkapa Ladyron.

Otsikkoa en kuitenkaan muuta. Enkä vaihda huutomerkkiä kysymysmerkkiin. Korkeintaa toiveikkaaseen sellaiseen, en missään nimessä sarkastiseen. Onnea toivotaan _ja tarvitaan_ niin omaan ja rakkaiden kuin ihan kaikkien elämään.

Rakkaudella,

U


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti