sunnuntai 1. marraskuuta 2009

Nojatuolimatkakuumetta
Voisiko matkustaminen olla joskus tätä? Tämän illan lottoarvonnan perusteella ei ainakaan ihan heti..

Unelmien matkustamiseen ei kuuluisi viime tinkaan jääviä lähtöjä ja juoksemista, vaan rauhallinen siirtyminen paikasta toiseen - olisi aikaa juoda lentokentällä lasi samppanjaa tai napata maitokahvi junamatkalle.

Unelmien matkalla ei myöskään olisi täyteen ahdettuja, epämääräisiä laukkuja, joita todellisilla matkoilla on joka kerta liikaa - koska raahaaminen kuuluu matkustamiseen ja toisaalta myös unelmien matkatavaramäärään nähden aina liian vähän - koska laukut on todellakin RAAHATTAVA itse.

Lisäksi laukut olisivat tietenkin toisiinsa ja matkustusasuun kauniisti sointuvia ja siistejä, eivät lommoilla eivätkä naarmuilla. Jos mukaan tarvitsisi hatturasian, ei olisi mitään esteitä ottaa sellaista pinon päällimmäiseksi.

Unelmien matkalla vaatteet eivät olisi ikinä rypyssä, eikä olo koskaan rähjääntynyt. Eikä iho reagoisi ilmaston vaihdoksen/suurkaupungin saasteiden/lomastressin/herkuttelun takia..

1 kommentti:

  1. Unelmointia unelmakaupungin kuvien kera. Ehkä tuollaiseen matkafiilikseen pääsee vaikka omalla autolla. Tyylikkäitä kuvia.

    VastaaPoista