torstai 1. lokakuuta 2009

Mitä aamulla töihin?


USA:n Voguen Senior Market Editor Meredith Melling Burke hallitsee ihailtavasti - no ei ehkä työpaikastaan johtuen niin kovin yllättäen - muodikkaan toimistopukeutumisen. Meredith näyttää yhtä aikaa sekä trendikkäältä, mutta silti asialliselta. Voi kumpa keskustan lounaspaikat täyttyisivät Helsingissäkin huonosti istuvien värittömien housupukujen ja tylsien asusteiden sijaan muodikkaista Mereditheistä ...

Muutama pointti työvaatekaappiin Voguelaisittain:

1) Hanki noin kolmet kauteen sopivat korkokengät ja varioi niitä rohkeasti eri asuihin: sirot korkonilkkurit, värikkäät korkokengät ja iltatilaisuuksia varten jykevät remmikorkkarit.

2) Älä luovu talvikuukausiksi hameesta tekosyynä sää, vaan satsaa KUNNOLLISIIN mustiin sukkahousuihin, ei ole Wolfordien 80-denierisiä voittaneita.

3) Unohda persoonaton musta tai ruskea työkassi ja käytä työpäivinä rohkeasti trendikkäitä laatulaukkuja. Itse muistin jälleen kerran, että en ehkä voi elää ilman Goyardin litteää shopperia, jota Meredith kantaa farkkuliivi-kuvassa.

4) Laadukas ja muodikas takki on must. Trenssi on pakollinen syksyllä ja keväällä, näyttävä villakangastakki talvella. Bikerrotsi menee myös töissä, kun sen yhdistää esimerkiksi siistiin kotelomekkoon.

5) Työkorujen ei tarvitse olla niitä mukavakuuttavia helmikorviksia ja iänikuisia hopeariipuksia ja -rannekoruja. Juuri nyt käyttöön isot kaulakorut, reilut riipukset ja rannekoruröykkiöt.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti