torstai 24. syyskuuta 2009

Luonnonkauniit

Luonnonkosmetiikassa on jotakin, josta innostun aina toiveikkaasti uusia eco-tuotteita tavatessani - ehkä se on mielikuva raikkaudesta ja luonnollisuudesta. Parhaat löydöt jäävät purkki toisensa jälkeen kylppärin kaapin vakivalikoimaan. Ruotsalainen mutta Suomessa valmistetetusta Estelle&Thild -sarjasta sydämeen ja kaapin eturiviin hiipi heti pari uutta lemmikkiä.

Tuoksuton Ecorganic kasvovoide tuntuu tällä hetkellä stressaantuneella ihollani ihanan hellältä balsamilta. Valkoista ensivaikutelmaa ei kannata pelästyä, koska voide imeytyy ihoon parissa hetkessä eikä jätä jälkeensä kuin tasaisen mattapinnan. Toimii loistavasti meikin alla!

Body Lotion tuoksuu Nerolille ja Bergamotille, jotka ainakin itselläni toimivat iltaisin mieltä rauhoittavasti. Koostumus on notkea, mutta sisältää silti kaikkia superkosteuttajia, kuten aloe veraa, shea-voita plus auringonkukan ja mantelin öljyjä, eikä rasvaisista lakanoista ole kuitenkaan pelkoa. Myös ihanista iltahieronnoistani vastaava poikaystävä innostui voiteesta ja siitä tuli heti ensimäisestä kerrasta uusi suosikki.

Eipä ole muuten haittaa ruotsalaisittain simppelin nostalgisesti brändätyistä pakkauksistakaan, hyvältä nimittäin näyttää!

Suomessa sarjaa myyvät Kikcsit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti