perjantai 28. elokuuta 2009

Wolford-käsittely

Olin pari viikkoa sitten juhlimassa lyhyessä minimekossa ilman stay upeja. Jossain vaiheessa iltaa serkkuni Riitta otti puheeksi sääreni ja kysyi, että onko niissä jotkut megaohuet sukat, koska näyttivät kuulemma todella hehkeiltä. Jouduin itsekin miettimään hetken, että mitähän tavallisuudesta poikkeavaa sääriosastollani on tapahtunut, kunnes kirkastui -vartaloöljy!

Muutaman viikon ajan olen nauttinut ennen nukkumaan menoa taivaallisesta, puolen tunnin kokovartalo -hieronnasta. Hieronta siis sisältää myös superrentouttavan jalkaosuuden (yleensä uni tulee syvärelaksoivassa käsittelyssä viimeistään sormien kohdalla). Ihon kannalta hieronnassa oleellista on laadukas vartaloöljy. Aikaisemmin olen saanut vartaloöljyillä itse läträtessä aikaan vain tahmeaa sotkua ja purkit ovat siksi jääneet puolikäyttämättöminä kaappiin. Siis sitkeyttä sisaret! Öljy pitää imeyttää ihoon hitaasti ja huolellisesti hieromalla - mutta tulos on ehdottomasti sen arvoinen. Siispä vink, vink poikaystäville ;)

Pari viikkoa sitten käytössä oli huikean hyväntuoksuinen ja täydellisesti ihoon imeytyvä Sothys'n Aroma-Sothys -linjan aasialainen hierontaeliksiiri. Puteli kului loppuun ja nyt menossa on rentouttavan yrttinen, myös moitteettomasti imeytyvä Dr Hauschkan Moor Lavender Body Oil.

1 kommentti:

  1. Ehdottamasti laadukas öljy. Voin lämpimästi suositella myös Clarinsin Relax Body Treatment -hierontaöljyä. Hento kamomillan tuoksu vie sekä hierottavan että hierojan rentouttavalle mielikuvamatkalle kesäiseen Etelä-Ranskaan.

    VastaaPoista