perjantai 28. elokuuta 2009

Pilkkumaniaa


Olin ajatellut, että olisin tänäkin sesonkina sen ulottumattomissa, mutta ei. Ensin Pariisin Voguen kenkä ja laukku -katselmus... ja sitten vielä Ninasin hyllyllä täpläkuosiset Louboutinit - sillä täydellisellä lestillä, jolla voisin kävellä vaikka Hankoon...

Tähän asti olen ollut sitä mieltä, että leopardikuosin ainoa tyylillisesti hyväksyttävä paikka on kengissä, noh, miksei laukussakin jos muu tyyli on karsittu. BTW kuolauslistalla NYT myös Kaarina K:ssa bongaamani täpläclutch..

Mutta... nyt huomaan jatkuvasti hypisteleväni pehmeitä, päälle puettavia kissaprinttejä. Kaivoin kaapista Urban Outfittersistä joskus Nycin reissulta Manhattanin fashionistojen innoittamana mukaan tarttuneen baskerin (joka ei ole kaupassa sovittelun jälkeen ollut varmaan ikinä päässä...vielä ;).

Zaran cocoon-mallinen villakangastakki odottaa jo naulakossa sopivaa säätä :) Luonnonvalkoinen cashmir-huivi löytyi kesällä Köpiksestä Filippa K:n alesta. Superpehmeä huivi on elokuun lämpöaallosta huolimatta ollut kaulassa melkein päivittäin.

2 kommenttia:

  1. Kuules pupsu. Se on Rikan huivi ja sitä voi tilata täältä: http://www.youheshe.com/. Mä tilasin samaa kuosia lyhythihaisen paidan. Ja sun blogi: se on ihana!

    VastaaPoista
  2. Hups, no ilmankos ei löytynyt... pitää käydä korjaamassa & tilaamassa :)

    VastaaPoista